Menu

Divertisment
INVITAȚIE LA CARNAVAL

Timp de trei zile, Buzăul va fi capitala dansului şi a bunei dispoziţii. Zeci de dansatoare de salsa, clowni, trăsuri şi majorete vor defila pe străzile orașului, în cadrul celei de-a patra ediţii a Carnavalului „Salsa Place”. La eveniment vor participa instructori de salsa de la școli de dans din țară, dar și din Brazilia, Italia sau Franța.

La cea de-a patra ediție a Carnavalului „Salsa Place” vor participa zeci de instructori de salsa. În acest weekend, vor ajunge la Buzău dansatori celebri din Franţa, Italia, Brazilia, Bulgaria şi Republica Dominicană. Cel mai aşteptat moment este programat sâmbătă, atunci când dansatori costumaţi în haine de carnaval vor porni parada pe străzile municipiului Buzău. Caravana va porni la ora 19, de la poarta Parcului Crâng, se va deplasa pe bulevardul Nicolae Bălcescu și va ajunge în Piața Dacia, acolo unde se va organiza un spectacol. Vedeta acestei ediții este o dansatoare exotică din America de Sud.

După spectacolul din centrul orașului Buzău, la care organizatorii așteaptă cât mai mulți buzoieni, participanții la Carnavalul „Salsa Place” se vor îndrepta către o terasă din Parcul Tineretului, acolo unde, până în zori, va avea loc o petrecere incendiară.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>