Menu

Social
ÎNCEP LUCRĂRILE

O investitie promisa in toate campaniile electorale din ultimii 10 ani in judetul Buzău, va fi demarata luna viitoare. Este vorba despre asfaltarea drumului, care face legatura intre satele Podgoria si Cotatcu. Dupa aproape 3 ani, Ministerul Dezvoltarii Regionale a alocat prima transa din suma necesara pentru modernizarea acestui tronson, fapt ce permite inceperea lucrarilor. Proiectul va fi executat in urmatoarele 8 luni.

De ani de zile, soseaua care face legatura intre satele buzoiene Podgoria si Cotatcu este un drum al problemelor. De fiecare data cand ploua torential, piatra o ia la vale, apa sapa santuri adanci, iar portiuni din drum devin aproape impracticabile, pentru cei care se incumeta sa strabata soseaua cu masina. In curand, oamenii care circula prin zona vor scapa de aceste probleme. Ministerul Dezvoltarii a alocat prima transa din suma necesara pentru modernizarea, 7 milioane de lei, iar lucrarile vor incepe in cel mult o luna. Lucrarile de modernizare a drumului vor fi complexe si se vor incheia abia anul viitor.

De mai bine de 10 ani, reprezentantii primariei Podgoria fac demersuri pentru asfaltarea acestui drum. Proiectul realizat de acestia a fost declarat eligibil de aproape 3 ani, insa lucrarile nu au fost demarate pentru ca Ministerul Dezvoltarii Regionale nu a alocat fondurile necesare pentru asfaltare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>