Menu

Social
AFECTATI DE UMEZEALA SI FRIG

Temperaturile care au scăzut brusc, la sfasitul saptamanii trecute, au aglomerat secția de cardiologie a Spitalului de Urgență din Ploiești. Zeci de oameni asteapta pentru un consult in fata cabinetului medicului cardiolog, iar aproape toate paturile secției sunt ocupate de cardiacii, care au necesitat internarea.

Ploaia și frigul nefiresc pentru acestă perioadă calendaristică, îi afectează în primul rand pe cardiaci. Bolnavii spun că resimt umezeala și temperaturile scazute de la sfarsitul saptamanii trecute. Așa se face că, in aceste zile aproape toate saloanele secției de cardiologie a Spitalului de Urgență Ploiești, sunt ocupate, iar la cabinetul din ambulatoriu era coadă. Cei mai multi dintre cardiaci spun că s-au simțit rău din cauza schimbărilor bruște de temperatură. Medicii se asteapta ca numarul internarilor sa creasca si mai mult. Pentru a nu ajunge pe patul de spital, medicii spun că bolnavii cronici trebbuie să țină cont de cateva sfaturi.

În prezent, în Prahova sunt înregistrați peste 60.000 de cardiaci cronici.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>