Menu

Sport
UN NOU TROFEU

Echipa Consiliului Județean Buzău a câștigat din nou Cupa României la minifotbal. Buzoienii şi-au aparat trofeul obtinut sezonul trecut la Sibiu, dupa ce in finala turneului organizat duminică, la Roman, au invins formatia Glisando Timisoara cu scorul de 4-1.

Turneul final al Cupei României la minifotbal s-a desfasurat in trei localități din Moldova, la Pașcani, Piatra Neamț și Roman. La cea de-a opta editie a competitiei au participat 64 de formatii din tara, printre protagonistele intrecerii aflandu-se si echipa Consiliului Judetean Buzau. Buzoienii au avut un parcurs de exceptie. In semifinale au invins formatia Mustang Bucuresti cu 5-0, iar duminica, la Roman, in finala competitiei au reusit sa se impuna in fata celor de la Glisando Timisoara cu scorul de 4-1.

Fotbalistii buzoieni au castigat astfel Cupa Romaniei la minifotbal, trofeu pe care l-a cucerit in fiecare an incepand cu 2011.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>