Menu

Social
EXCLUSIV IN SCURT PE 2

Cine se bate pentru fotoliul de subprefect, ce post de senator va aprinde lupta in tabara pesedistilor buzoieni si de ce stadionul Gloria va fi mai ocupat in aceasta vara decat in timpul campionatului, aflati doar in publicatia Scurt pe 2 care apare vineri la chioscurile de ziare si in punctele de vanzare a presei din malluri.

Cititorii au parte de noi informatii in exclusivitate, interviuri si culise incitante, precum si de sfaturi practice si retete naturiste de sezon . Vor afla de ce opulenta deranjeaza in cartierele ramnicene , ce dezvaluie autoarea cartii Noaptea Amantilor, unde vor canta Alex Velea, Corina Chiriac si Ionut Dolanescu in weekend, tot din cea mai citita publicatie de weekend.

In plus, gasiti pamfletul saptamanii, programul televiziunilor TVSat și TVSudEst și orarul filmelor de la Cinema Dacia. Cereţi la difuzorii de presă Scurt pe 2 şi veţi primi în acelaşi preţ suplimentele Jurnalul TvSat şi Talciocul buzoian.

http://www.scurtpe2.ro/

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>