Menu

Sport
NOI INTARIRI

Petrolul Ploiești este pe cale să se întărească, pe ultima sută de metri, cu încă un fundaș și un mijlocaș. Este vorba despre Marius Constantin, care isi doreste sa plece de la ASA Rg Mures, de francezul Nicolas Farina.

Marius Constantin este dorit insistent de Tibor Selymes la Petrolul, iar fundaşul încearcă în aceste zile să se despartă amiabil de formaţia mureşeană ca urmare a problemelor financiare pe care ASA Târgu Mureș le are în acest moment. Mai mult, ploieştenii l-au adus şi pe mijlocaşul francez Nicolas Farina, 27 de ani. Va semna un contract valabil două sezoane şi astazi va fi prezent la antrenamentele ploiestenilor. Farina a evoluat între 2012 şi 2014 la Energie Cottbus
In alta ordine de idei, fanii Petrolului Ploiești îl vor revedea pe Filipe Teixeira încă din prima etapă a Ligii 1, însă din postura de adversar. Fostul mijlocaș de creație al grupării ploieștene a decis să semneze un contract pe 1 an,cu opțiune de prelungire pe încă unul cu FCSB. Jucătorul de 34 de ani va încasa 230.000 de euro.

Astfel, Teixeira este al treilea jucător care a îmbrăcat tricoul Petrolului Ploiești, după Guilherme și Alcenat, care s-a alăturat clubului patronat de Gigi Becali, în timp ce Geraldo a ales să semneze cu Astra Giurgiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>