Menu

Social
RAIUL DE LÂNGĂ BLOC

Un spatiu verde încântător, care te duce cu gandul la lumea basmelor, plin de flori multicolore si obiecte traditionale romanesti. Este ceea ce a realizat, cu multa munca si migala, o familie din Rm. Sarat, in gradina din fata blocului. Privelistea superba a atras privirile vecinilor, care spun ca exemplul oamenilor ar trebui urmat de toti locatarii. Chiar şi autoritatile au fost inspirate să îi provoace pe cetateni la un concurs in cadrul caruia va premia cea mai frumoasa gradina de la bloc.

Nu este un secret că şi în blocurile din Rm. Sarat locuiesc oameni gospodari, care au grijă ca ochii din cap de terenurile de langa imobile. O familie de tineri, care locuieste chiar în zona centrala a orasului a aratat insa ca se poate mai mult de atat. Din pasiune si cu bani proprii, oamenii au amenajat cu multa munca si migala gradina din fata blocului si au transformat-o intr-un loc superb. Spatiul verde de langa bloc, unic in oras, a atras privirile tuturor vecinilor. Acestia spun ca exemplul tinerilor ar trebui urmat de toti locatarilor. Şi autoritatile au fost cucerite de raiul verde de lângă bloc. Reprezentanţii Primăriei se gandesc acum sa ii provoace pe toţi locatarii la un concurs, in cadrul caruia să îi premieze pe cei care amenajeaza cea mai frumoasa gradina de la bloc.

Odata lansarea provocata, cetatenii din Rm. Sarat pot da frau liber imaginatiei pentru a amenaja cel mai frumos spatiu verde de langa bloc, astfel incat sa fie declarati castigatori.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>