Menu

Social
DONEAZA PENTRU VALENTIN!

,,Doneaza pentru Valentin!,, Acesta este numele campaniei umanitare, susţinută de TvSudEst şi demarată astazi la Rm. Sarat, cu scopul de a strange suma necesara pentru salvarea vietii unui tanar de 21 de ani, din localitatea buzoiana Ramnicelu. Viata lui Valentin Ion s-a schimbat in urma unui accident rutier, produs in decembrie 2014, de un sofer inconstient. Tanarul a fost grav ranit, iar recuperarea a fost una greoaie. Valentin are nevoie acum de 13.000 de euro pentru o interventie chirurgicala de suturare a arterei aorte, iar viata lui este in mainile noastre.

In luna decembrie 2014, doi tineri au ajuns la Spitalul Municipal Rm. Sarat, dupa ce masina in care se aflau a fost lovita in plin de un autoturism de teren, al carui sofer nu a adaptat viteza la conditiile de drum. La volanul autoturismului, care circula regulamentar, se afla Valentin Ion, un tanar din localitatea buzoiana Ramnicelu, care a fost grav ranit. Medicii din Rm. Sarat au facut eforturi uriase pentru a-l stabiliza pe tanarul, care prezenta multiple fracturi. Valentin Ion a fost transferat apoi la Spitalul de Urgenta Buzau si de acolo la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala. De 7 luni, baiatul este internat in Bucureşti si lupta ca sa isi revina. Prietenii lui, care i-au fost tot timpul alaturi, spun ca tanarul are nevoie de o operatie pentru suturarea arterei aorte. Interventia chirurgicala ar urma sa se faca intr-un spital privat din Bucuresti, intr-un timp cat mai scurt. Familia tanarului nu are insa banii necesari pentru aceasta operatie. La initiativa familiei si prietenilor lui tanarului, voluntarii din Rm. Sarat au demarat astazi campania umanitara ,,Doneaza pentru Valentin!,,. Actiunile din urmatoarele doua saptamani, susţinute şi de TV Sud Est, au ca scop strangerea sumei de 13.000 de euro, de care baiatul are nevoie pentru a se opera.

Oamenii cu suflet care vor sa-i ofere lui Valentin Ion sansa la o viata normala pot face donatii in contul bancar RO83BTRLRONCRT0307842601, deschis la Banca Transilvania, dar si in urnele voluntarilor, care vor fi amplasate pe strazile din Rm. Sarat.

 

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>