Menu

Social
CULMEA GHINIONULUI

Culmea ghinionului ieri dupa amiaza pentru un barbat de 50 de ani din Braila. Barbatul a fost lovit de doua masini in acelasi timp, insa, a scapat doar cu leziuni minore. Totul s-a petrecut pe o artera aglomerata din municipiu, la o ora de varf.

Barbatul de 50 de ani mergea regulamentar, pe prima banda a strazii. La un moment dat, a fost ajuns din urma de 2 autoturisme. Femeia din Braila ce conducea una dintre masinile implicate in accident le-a spus politistilor ca vroia sa intre in parcare si ca s-ar fi asigurat in acel moment. Ghinionul ei facut ca dintr-o data sa-i apara o alta masina dar si un moped. La randul sau, soferul celei de-a doua masini implicate in incident spune cu totul altceva. Potrivit acestuia, femeia vorbea la telefon si nu semnalizase, si el a presupus ca femeia merge inainte si a vrut sa o depaseasca prin dreapta, moment in care aceasta a virat brusc spre el. Barbatul spune ca pt a evita un impact mai violent a virat si el dreapta si a intrat intr-un mopedist. Cert este ca amandoi l-au lovit in acelasi timp pe barbatul de 50 de ani, care , in cadere, a lovit la randul sau o masina parcata. Martorii la accident au sunat la 112 iar la fata locului s-au deplasat mai multe echipaje de politie si o ambulanta care l-a preluat pe barbatul de 50 de ani.

In cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, urmand ca politistii să stabilească datele accidentului. Ambii şoferi au fost testaţi cu alcoolscopul, iar rezultatul a fost zero.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>