Menu

Social
CU TAXIUL IN SUFRAGERIE

Dupa-amiaza de infarct pentru un barbat din Braila. Acesta s-a trezit cu un taxi in mijlocul sufrageriei, la doar cateva minute dupa ce parasise incaperea respectiva. Masina fusese implicata intr-un accident rutier pe strada, la cativa metri de casa braileanului.

Totul s-a petrecut duminica dupa-amiaza. Barbatul tocmai statuse de vorba in sufragerie cu nașa lui, cand femeia a decis sa plece acasa. El a urcat la etaj si in doar cateva minute a auzit o bubuitura puternica. A iesit pe balcon si a vazut o masina lovita in mijlocul strazii. Curios sa vada ce s-a intampla a coborat la parter ca sa iasa in strada. Ce a vazut insa in propria sufragerie l-a lasat fara cuvinte. Accidentul s-a petrecut din vina unei soferite de 28 de ani care a decis sa intoarca masina in plina in strada, fara sa semnalizeze. Din spatele ei, pe acelasi sens de mers, venea taxiul condus de un tanar de 24 de ani, care nu a mai avut timp sa franeze sau sa evite impactul. Barbatul a acrosat masina condusa de tanara, apoi a fost proiectat direct pe trotuar, in casa braileanului. Atat soferita bolidului, cat si taximetristul nu au suferit leziuni grave, care sa necesite acordarea de ingrijiri medicale de urgenta sau transportul la spital. Proprietarul este multumit ca intreaga aventura nu s-a soldat decat cu pagube materiale si spune ca doar o minune a facut sa nu fie nimeni in camera sau pe strada in dreptul casei, in momentul respectiv. Nici nașei barbatului nu ii vine sa creada cum a trecut pe langa moarte.

Barbatul a avut prezenta de spirit sa filmeze intreaga tarasenie, si bine a facut, pentru ca, dintre toti, singura care era nervoasa si recalcitranta era chiar soferita vinovata de intreaga situatie. Proprietarul casei ii va cere soferitei vinovate de accident sa suporte cheltuielile cu pagubele pe care le-a produs.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>