Menu

Social
AU INCEPUT LUCRĂRILE

Dupa ani de asteptari, un drum al problemelor, din judetul Buzau este in sfarsit asfaltat. Este vorba despre drumul, care face legatura intre satele Podgoria si Cotatcu, tronson pe care au inceput lucrarile de modernizare. Satenii spun ca îşi pierduseră orice speranţă, in conditiile in care in ultimii 10 ani la fiecare campanie electorala aceasta investitie a fost în topul promisiunilor, dar niciodată nu a fost realizata. Proiectul are o valoare de aproximativ 2 milioane de euro.

Ministerul Dezvoltarii Regionale a alocat, luna trecuta, prima transa din suma necesara pentru modernizarea drumului, care face legatura intre satele buzoiene Podgoria si Cotatcu. Lucrarile complexe de modernizare au inceput, iar proiectul va fi executat in urmatoarele 8 luni. Satenilor nu le vine sa creada ca dupa ani de zile de asteptari drumul este in sfarsit asfaltat. Oamenii spun ca era nevoie de aceasta investitie, in conditiile in care de fiecare data cand ploua torential, piatra o lua la vale, apa sapa santuri adanci, iar portiuni din drum erau aproape impracticabile.

De mai bine de 10 ani, reprezentantii primariei Podgoria au facut demersuri pentru asfaltarea acestui drum. Proiectul realizat de acestia a fost declarat eligibil de aproape 3 ani, insa lucrarile nu au fost demarate pentru ca Ministerul Dezvoltarii Regionale nu a alocat fondurile necesare pentru asfaltare. Autoritatile locale spera acum ca lucrarile sa se desfasoare in cele mai bune conditii, iar investitia sa fie finalizata in termenul stabilit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>