Menu

Social
LUNA VANZARILOR

Lună de foc pentru retailerii de electronice si electrocasnice. August le aduce in fiecare an un val de clienti, cei mai multi dintre ei veniti din strainatate. Televizoarele Ultra HD, aparatele frigorifice no frost, dar si produsele incorporabile sunt deja pe rafturile magazinelor, gata sa fie cumparate de romanii veniti acasa, in concedii.

Promotiile variate din magazinele de electronice si electrocasnice atrag tot timpul noi si noi clienti. An de an cea mai profitabila luna este august. Atunci vanzarile cresc simtitor, datorita romanilor veniti acasa din strainatate. Dornici sa-si doteze locuintele cu aparatura noua, stranierii cumpara fel de fel de produse. Retailerii de electronice si electrocasnice, s-au aprovizionat deja cu o gama variata de produse pentru a face fata valului de clienti de luna viitoare. Televizoarele Ultra HD si aparatele frigorifice no frost isi aşteaptă clenţii.

Clientii sunt atrasi si cu oferte. La achizitionarea unui produs nou, pot aduce un aparat electrocasnic vechi, iar in schimb primesc o reducere. Mai mult, cumpărătorii pot beneficia si de transport gratuit.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>