Menu

Social
BLOCATE DE MOLOZ

Vara este anotimpul renovarilor, iar acest lucru se poate observa si pe unele artere din orase. Din lipsa de spatiu, cetatenii depoziteaza materialele de constructii pe unde apuca: pe strazi ori pe trotuare. La Rm. Sarat, politistii locali au somat zeci de persoane sa-si ridice pietrisul, nisipul sau molozul de pe domeniul public. Cei care nu s-au conformat, au fost amendate.

Multi proprietari care isi renoveaza locuintele confunda strada cu propria gospodarie. La Rm Sarat, materialele de constructii flancheaza unele artere, pe o parte si pe alta, iar masinile abia pot circula. Politistii locali i-au avertizat pe cetateni, sa isi ridice materialele de constructii, iar multi s-au conformat. Altii care au refuzat au fost sanctionati. Politistii locali isi doresc sa stopeze acest fenomen. Asta pentru ca in timpul ploilor, molozul se poate imprastia pe carosabil si poate ingreuna circulatia. Mai mult aceste este luat de ape si infunda gurile de canalizare.

Ramnicenii care sunt avertizati de politistii locali si nu isi ridica materialele de constructie de pe strada, risca amenzi cuprinse intre 100 si 300 de lei.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>