Menu

Social
CONTROALE LA MAGAZINE

Aveți grijă la produsele alimentare pe care le cumpărați in perioada caniculara! Dacă alimentele nu sunt păstrate sau preparate în condiţii adecvate, pot deveni periculoase pentru consumatori. Este si motivul pentru care autoritatile buzoiene au cerut instituțiilor abilitate să intensifice controalele la magazinele care vând produse ce se pot altera ușor.

Multe persoane preferă să-şi potolească foamea cu produse fast-food sau ambalate în conserve, pentru a economisi timp. Dacă nu sunt insa preparate şi păstrate în condiţii optime, mai ales în zilele caniculare, aceste produse se pot degrada rapid şi pot produce imbolnaviri grave. Este principalul motiv pentru care Prefectura Buzau a cerut institutiilor abilitate intensificarea controalelor la unităţile de alimentaţie publică. Administratorii societăților comerciale prinsi pe picior gresit riscă amenzi cuprinse între 2.000 şi 30.000 de lei. Reprezentantii Prefecturii Buzau atrag atenția angajatorilor că sunt obligaţi ca în zilele caniculare să ia măsuri de protecţie a lucrătorilor, printre acestea fiind asigurarea a cel puţin doi litri de apă pentru fiecare persoană.

Meteorologii au prognozat că până vineri, inclusiv, în cea mai mare parte a țării, temperaturile vor ajunge până la valori de 37 grade Celsius.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>