Menu

Social
BANI DUPA RECTIFICARE

Mai bine mai tarziu, decat niciodata. 12 primarii, din judetul Buzau, defavorizate la inceput de an de aplicarea noii legi a bugetului, au primit in urma rectificarii, operate de Guvern, sumele cuvenite. Cei mai multi bani, 3.100.000 de lei au fost alocati Primariei Rm. Sarat, care inregistra cel mai mare deficit. Institutia a reusit sa obtina intreaga suma solicitata Ministerului Finantelor Publice.

Suma primita in acest an de municipiul Rm Sarat de la Guvern, prin Consiliul Judetean Buzau, s-a alocat avand la baza noua lege a bugetului. Asa se face ca banii au fost mai putini decat in anul trecut. Pentru a corecta deficitul, primarul din Rm Sărat a facut nenumarate demersuri catre Ministerul Finantelor Publice. Eforturile nu au fost in zadar. În urma rectificarii bugetare, facute saptamana trecuta, de Guvern, Primaria Rm. Sarat a primit intreaga suma solicitata. Banii urmeaza sa fie directionati acum catre diverse capitole, astfel incat Primaria si unitatile subordonate sa poata functiona fara sincope, iar proiectele europene sa se poata finaliza.

Cele 12 primarii din judetul Buzau defavorizate de noua lege a bugetului aveau absoluta nevoie de sumele care le-au fost alocate pentru a functiona pana la sfarsitul anului.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>