Menu

Cultural
SARBATOAREA DANSULUI POPULAR

Sute de dansatori, îmbrăcaţi în porturi populare specifice ţărilor din care provin, au poposit si la Ramnicu Sarat, in acest weekend. Ei au fost admirati la paradele, din centrul orasului si au sustinut adevarate spectacole in fata a sute de spectatori. Evenimentul, care a avut loc în cadrul celei de-a doua editii a Festivalului international de dans traditional, a încântat publicul.

Dansatorii au defilat pe strazile din Rm. Sarat vineri si sambata seara, intr-o atmosfera de sarbatoare. Toţi au fost imbrăcaţi in costume tradiţionale, specifice ţărilor natale. Prima seara de festival a fost deschisa de ansamblul Craitele de la Centrul Cultural din Rm. Sarat. In cele doua seri de spectacol pe scena amplasata in fata Primariei au urcat aproape 400 de dansatori din 13 țări. Cu totii au uimit publicul numeros cu dansurile exotice si ținutele impresionante. Si copiii care au participat la festival au fost fascinati de dansatori. Dansatorii veniti la Rm. Sarat au fost incantati de felul in care publicul i-a primit.

Cea de-a doua editie a festivalului international de dans, desfasurata atat la Rm. Sarat, cat si la Buzau s-a incheiat seara trecuta.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>