Menu

Cultural
POVESTI DESPRE MUZICIENI

O carte in care veti gasi geografia muzicala a zonei de sud-est, scrisa cu suflet de un muzicant despre muzicanti. Asa poate fi descris volumul ,,Muzicantii din Ramnic,, lansat sambata la Rm. Sarat. Cartea poarta semnatura lui Sorin Călin, un artist ramnicean cu experienta in domeniul muzical. De-a lungul anilor acesta a cunoscut peste 300 de muzicieni, iar povestile lor pot fi regasite in volumul abia lansat.

Lansarea cartii ,,Muzicantii din Ramnic,, scrisa de Sorin Călin a avut loc sambata, la Centrul Cultural din Rm. Sarat si a reunit numerosi oameni de cultura si muzicieni. Autorul, un artist cu experienta in domeniul muzical, prezinta in volumul sau lumea mica, dar zbuciumata a muzicantilor. Fragmente din carte au aparut mai intai pe o retea de socializare si cum reactiile au fost pozitive, povestile lui Sorin Calin au fost si tiparite. La eveniment au participat si unii dintre ,,muzicantii din Ramnic,, care au devenit, intre timp, personaje ale cartii.

In volumul ,,Muzicantii din Ramnic,, Sorin Călin aduce in prim plan imaginea fiecarui artist cu care a cantat intr-o viata de om. Muzicantii acestuia se iubesc, se recunosc intre ei si se respecta, trecand impreuna granite ale prezentului catre o istorie subiectiva in care vor ramane vesnic.

Comentarii ( 1 )

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>