Menu

Social

Un sofer de 43 de ani din Braila a ajuns cu rani usoare zilele trecute la spital, dupa ce masina in care se afla a fost lovita in plin de un alt autoturism, intr-o intersectie din municipiu.

Desi autoturismul pe care il conducea s-a rostogolit o data si s-a oprit intr-un stalp de semafor, braileanul a scapat ca prin minune doar cu cateva vanatai. Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zona. Pe imagini se observa cum braileanul, la volanul unei masini sport de culoare inchisa intra in intersectie, regulamentar, avand prioritate.

In acelasi timp, in intersectie intra cu viteza si un autoturism de culoare alba, condus de un galatean de 58 de ani. Niciunul dintre soferi nu mai apuca sa franeze sau sa evite impactul. In cauza s-a deschis dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>