Menu

Social
ZIG – ZAG PRINTRE PIETONI

A incercat sa evite un pieton dar a lovit un altul pe trotuar. Vorbim despre un sofer din Constanta care aseara se indrepta catre statiunea Mamaia, cand la un moment dat a pierdut controlul volanului, a patruns pe trotuar, a lovit o femeie si apoi s-a oprit cu masina in pom. Atat el, prietena sa din masina cat si femeia au ajuns la spital. Norocul tanarului a fost ca in acel moment pe trotuar in calea lui a iesit doar o persoana, altfel nenorocirea putea fi cu mult mai mare.

Martorii spun ca tanarul avea viteza in momentul producerii accidentului si a observant in ultimul moment o persoana care traversa bulevardul regulamentar. A vrut sa o evite si a tras puternic de volan. Atat soferul cat si pasagera aflata pe scaunul din dreapta dar si femeia lovita pe trotuar au fost raniti si trei ambulante i-au preluat si i-au transportat la Spitalul Judetean Constanta.

Tanarul s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala si dupa ce va iesi din spital va trebui sa le dea mai multe explicatii politistilor. Intre timp a ramas si fara permis pentru urmatoarele trei luni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>