Menu

Social
VELIER RASTURNAT

A fost panica la Constanta pe lacul Siutghiol. O ambarcatiune de mici dimensiuni s-a rasturant si doi barbati au fost la un pas sa se inece. Totul s-a intamplat se pare din cauza unei pale de vant care a dat peste cap carma ambarcatiunii. Un localnic a vazut totul de pe mal si a sunat la 112. Pompierii au sosit imediat la fata locului insa intre timp cei doi barbati au reusit sa ajunga singuri la mal, teferi si nevatamati.

Nimeni nu stie ce cautau cei doi barbati in acel moment pe lac. Cel mai probabil era vorba de angajati ai unei unitati militare care detine o baza nautica pe lacul Siutghiol. Se pare ca acestia iesisera la un antrenament cu ambarcatriunea pe lac insa au fost surprinsi de vant si s-au rasturnat. Speriat, un localnic, care a vazut ce se intampla, a sunat la 112. La fata locului au venit pompierii militari cu o barca dar si cu un echipaj de la ambulanta.

Incidentul nu s–a soldat cu victime iar pugubele sunt si ele destul de mici. Chiar si asa autoritatea navala romana a preluat cazul si va incerca sa stabileasca in ce conditii s-a produs incidentul, cine erau cei doi barbati si ce faceau ei in acel moment pe lacul Siutghiol.

 

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>