Menu

Satira
MAJORĂRI (LA) MIŞTO

Revoltaţi că sunt luaţi la mişto de burtoşii şi guşaţii din Parlament, medicii s-au enervat teribil. Şi pentru că dracii fac mult rău metabolismului dacă sunt ţinuţi în hăţuri, aceiaşi medici şi-au spus ofurile pe o pagină de facebook.

Ba mai mult, au urzit şi câteva scenarii de răzmeriţă. Poate, poate, cineva va observa ce salarii de milogi au unii dintre ei. Şi, ce să vezi? Surpriză! Ministerul Sănătăţii vrea să le dea, de la el, 10 la sută în plus la lefuri.
Eh, cu 10 la sută în plus la salarii, alta-i treaba. E belea! E mult, muuult mai bine! Ia imaginaţi-vă ce euforie o să fie pe un rezident când va afla că nu va mai lua 1.000 de lei la sfârşit de lună, ci 1.100. Cu 100 de lei în plus se va calma definitiv şi va munci pe brânci. Ba, chiar va da el şpagă pacienţilor.

Sunt foarte curios, cam cât ar însemna pentru buget dublarea salariilor în sistemul sanitar. Bănuiesc că n-ar fi un capăt de ţară. Iar dacă românii n-ar mai plăti pomelnice, ci ar da bani spitalelor ar fi şi mai bine. La urma urmei, mai mult am nevoie să fiu sănătos, decât să mi se cânte prohodul.
(aruncă-ţi un ochi şi pe www.pezevenchi.ro)

pezevenchi

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>