Menu

Sport
DUEL DOBROGEAN

Farul şi-a aflat adversara din turul patru al Cupei Românei. Echipa constanteana o va înfrunta pe Delta Dobrogea Tulcea, în deplasare, pe 25 august. De curând, Farul şi Delta s-au întâlnit într-un amical.

Farul a bătut-o pe Delta Dobrogea Tulcea cu 2-1 într-un amical disputat la Constanța. Cele două echipe se vor întâlni din nou, de data asta într-un meci oficial, în turul patru din Cupa României. Președintele Farului, Auraș Brașoveanu, spune că se aștepta să înfrunte Viitorul 2 în această fază a competiției. De obicei, în turul patru echipele din același județ joacă între ele, spune Brașoveanu. Farul va disputa meciul eliminatoriu cu Delta Tulcea în deplasare, pe 25 august, pe stadionul “Cosma Zaiț”.

Arena principală a echipei, Delta, se află încă în renovare. Tot în turul patru din Cupa României, pe 25 august, Viitorul 2 o înfruntă pe Dunărea Călărași. Partida se joacă pe Stadionul Orășenesc din Ovidiu.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>