Menu

Social
AI GRESIT, PLATESTI!

Ai gresit, platesti! Este masura usturatoare aplicata de politistii locali, din Rm. Sarat, care in ultimele doua saptamani au aplicat nu mai putin de 71 de sanctiuni, in valoare de peste 8.400 de lei. Cele mai multe amenzi au fost date persoanelor care nu au pastrat curatenia pe domeniul public.

August a fost o luna de foc pentru politistii locali, din Rm. Sarat. Actiunile lor au vizat identificarea scandalagiilor, dar si a celor certati cu curatenia ori cu regulile de circulatie. Actiunile au fost zilnice, iar numarul celor prinsi pe picior gresit, destul de mare. Actiunile politistilor au vizat si parcurile din Rm. Sarat. Oamenii legii au avut in atentie nu doar pe cei care au combatut caldura cu alcool, ci si pe cetatenii care au aruncat pe jos coji seminte, ambalaje sau pet-uri. Cei care au fost prinsi in flagrant au avut de ales: ori achita amenzi intre 300 si 1.000 de lei, ori fac curat. Daca unii au ales sa dea cu matura, altii au fost sanctionati. Asa se face ca valoarea amenzilor aplicate in ultimele doua saptamani depaseste 8.400 de lei.

Politisti locali vor fi la fel de vigilenti si in perioada urmatoare, pentru a-i determina pe oameni sa respecte curatenia si linistea publica.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>