Menu

Social
LA UN PAS DE O TRAGEDIE

O soferita de 37 de ani din Braila s-a ales cu dosar penal aseara, dupa ce a lovit in plin un taxi, caruia nu i-a acordat prioritate. In plus, cele doua masini s-au oprit la mai putin de un metru de un chiosc unde se aflau si clienti. Soferita consumase alcool inainte de a se urca la volan.

Accidentul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zona. Pe imagini se observa cum soferita, la volanul unui Matiz, intra in intersectie cu viteza, in acelasi timp cu un taxi, care avea prioritate. In urma impactului, ambele autoturisme se urca pe trotuar si se opresc la mai putin de un metru de intrarea unui chiosc, unde, la acea ora, se aflau si clienti. In plus, se observa cum, cu doar cateva secunde inainte de impactul celor doua autoturisme, un barbat coboara dintr-o masina si intra in chioscul respectiv. Daca ar mai fi intarziat cateva clipe, ar fi fost lovit de acestea. Mama soferitei, aflata in masina, a justificat graba fiicei ei pe motiv ca trebuia sa duca urgent niste medicamente unei rude. Soferul taxiului, un barbat de 57 de ani, a ajuns la spital cu un traumatism cranian usor, fara sa ramana internat. Clientii care se aflau in chiosc la momentul respetiv spun ca s-au speriat si ca norocul cel mai mare a fost ca nu se afla nimeni pe trotuar in momentul respectiv.

Testarea cu aparatul etilotest a arătat că soferita avea o alcoolemie de 0,15 mg/l alcool pur in aerul expirat, semn ca, inainte de a se urca la volan bause o gura de alcool. In cauza s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>