Menu

Social
VACANŢELE ROMÂNILOR

Romanii nu mai sunt atrasi de pachetele all-inclusive atunci cand isi aleg vacantele. O demontreaza un studiu realizat recent de PayPal și GFK, potrivit caruia majoritatea prefera vacanțele de relaxare, urmate de cele cu beneficii pentru sănătate și concediile însorite. Atunci când vine vorba de alegerea locului pentru petrecerea vacanței, cel mai important factor continuă să fie prețul.

Pachetele all-inclusive incep sa piarda teren in preferintele de vacanta ale romanilor. 31 la suta dintre cei care au raspuns intrebarilor din cadrul unui studiu realizat recent spun ca prefera vacantele de relaxare, 17 la suta pe cele cu beneficii pentru sanatate, iar 12 la suta concediile insorite. Reprezentantii agentiilor de turism confirma ca in aceasta vara pachetele all-inclusive au fost mai putin cautate fata de anii trecuti. Potrivit studiului, 40 la suta dintre repondenti se cazeaza in concediu la hotel, dar apartamentele închiriate și locuințele prietenilor sunt de asemenea în topul preferințelor. Oamenii recunosc ca in momentul in care aleg locul pentru petrecerea vacantei, cel mai important factor este pretul, urmat de facilitatile oferite de unitatile de cazare.

Turiștilor le place să aibă posibilitatea de a plăti pentru vacanțe în moduri cât mai variate. Deși banii gheață sunt în continuare preferați în vacanțe, plățile online câștigă în popularitate: 8% dintre români folosesc PayPal pentru acoperirea cheltuielilor diverse și (8%) pentru cele de cazare (8%).

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>