Menu

Social
BANI PENTRU DRUMURI

Vești bune pentru șoferii din Buzău. Guvernul a alocat peste 8 milioane de lei pentru repararea drumurilor din judeţ. Din acest punct de vedere, Buzăul ocupă locul 4 în topul banilor alocaţi de către Guvern judeţelor în ţară.

Consiliul Judeţean Buzău are la dispoziţie peste 8 milioane de lei pentru executarea unor lucrări de reabilitarea a unor drumuri judeţene şi comunale. Aceaşti bani plasează Buzăul pe locul 4 în ţară ca sume alocate de Guvern pentru lucrări de reparare a drumurilor. Cuantumul ajutorului de stat a ţinut cont atât de capacitatea financiară a fiecărui judeţ în parte cât şi de starea drumurilor şi lungime acestora.

Repartizarea sumelor alocate de către Guvern se va face în perioada următoare de către Consiliul Judeţean Buzău în urma discuţiilor cu primăriile şi în funcţie de starea anumitor drumuri.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>