Menu

Social
PERCHEZITII LA POLITIA LOCALĂ

Procurorii DNA au făcut percheziţii în biroul directorului adjunct al Poliției Locale Ploiești, Cristinel Toader, arestat preventiv pe 27 iulie, pentru fapte care contravin funcţiei publice deţinute. Toader este încarcerat în arestul IJP de la Câmpina.

Cristinel Toader este acuzat că în perioada in care si-a exercitat functia de director general al Poliţiei Locale din Ploiesti ar fi şantajat anumite persoane din cadrul instituţiei să-i ofere subiectele pentru examenele de ocupare a posturilor vacante pe care le-ar fi predat contracost unor persoane, angajate ulterior in cadrul institutiei.
Mai mult, Toader este acuzat că în mandatul de director al instituţiei ar fi desfăşurat activităţi economice care contravin statutului poliţistului local.

Înainte de a fi arestat preventiv, Cristinel Toader s-a autosuspendat din funcţia de director adjunct deţinută după ce postul de director al Poliţiei Locale a fost obţinut de Carmen Gheorghe.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>