Menu

Social
SCUBA DIVING, SPORTUL INIMII

Scuba diving-ul este o formă de agrement care prinde din ce în ce mai mult si la noi. Fiecare scufundare este unică în felul ei, așadar cel mai mult contează cât de profesioniști sunt cei pe care îi alegi pentru ca această experiență să fie de neuitat. Cel mai frumos loc pentru scufundări de pe litoralul românesc pare a fi Vama Veche.

Pe plaja Corsarul din Vama Veche i-am întâlnit pe scafandrii de la Marine Explorers. Au zeci de ani de experiență în spate, așadar emoțiile s-au risipit rapid. O oră la câțiva metri sub apă e un vis devenit realitate. Calmitate, liniște și senzația de stăpânul lumii – cam asta pot simți cei dornici de scufundări. Iar Marea Neagră, în zona plajei Vama Veche, este unică. Pești, melci, căluți de mare și crabi sunt doar câteva dintre vietățile care pot fi urmărite aici. Înainte, pe timpul și după scufundare, instructorii vă sunt cei mai buni prieteni. Vă învață exact cum să respirați, cum să vă scufundați corect și în siguranță și cum să faceți pentru ca experiența pe care o trăiți să fie de neuitat. Tot la Vama Veche l-am cunoscut și pe Andu. Este tânăr, însă are o experiență vastă în scufundări și nu numai. A trăit și a făcut scufundări în Grecia, însă s-a întors la Marea Neagră de plăcere.  Prețurile pentru scuba diving sunt modeste, dacă stăm să luăm în calcul câtă muncă depun instructorii și ce servicii oferă.

Deși au făcut sute de scufundări în mările din toată lumea, instructorii recunosc faptul că niciuna nu se compară cu Marea Neagră. Pentru ca …..e „acasa.”

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>