Menu

Sport
CALIFICATA IN CUPA

FC Viitorul 2 s-a calificat în turul al V-lea al Cupei României după ce a învins-o cu 3-0 pe Dunărea Călăraşi. Antrenorul Cristi Cămui a primit întăriri de la prima echipă. Hagi a trimis şase jucători pentru a pune umărul la calificare!

Viitorul 2 a început meciul de pe Stadionul Orășenesc din Ovidiu cu șase jucători de Liga 1. Portarul Buzbuchi, fundașii Boli, Mișelăricu și Mitache, mijlocașul Răzvan Marin și atacantul Gavra au fost titulari în echipa lui Cristi Cămui, proaspăt promovată în Liga a 3-a.
Dunărea Călărași, viitoarea adversară a Farului Constanta în liga secundă, a devenit astfel un simplu sparring-partner pentru gazde. Căpitanul Daniel Gheorghe a deschis scorul în minutul 19 cu un șut de la distanță și a stabilit scorul la pauză. În minutul 53, după o combinație rapidă cu Stoica, Cristi Gavra a majorat diferența, cu un șut din 6 metri.

Coautor la golul doi, Stoica și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor în minutul 77, când a finalizat spectaculos cu un șut la colțul lung. 3-0 scor final și Viitorul 2 continuă în turul V al Cupei României, fază în care vor evolua cele 18 echipe calificate din turul IV, plus cele 18 echipe din Liga a 2-a care nu au intrat încă în competiție.
Meciurile din turul V se vor disputa pe 8 și 9 septembrie, de la ora 16.30.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>