Menu

Politic
CANDIDAT SURPRIZA

Fostul şef al Poliţiei buzoiene, comisarul şef Ion Marin, este candidatul PMP pentru Primaria Buzau. Ieşit la pensie în anul 2012, Marin s-a reprofilat si a ajuns detectiv particular. El a intrat de cateva luni în politică şi se pregăteşte să intre în cursa electorală pentru fotoliul de primar al orasului Buzau.

Candidatul PMP pentru fotoliul de primar al Buzăului, Ion Marin, a fost prezentat astăzi chiar de către Dorel Onaca, secretarul general al Partidului Mişcarea Populară, mâna dreapta a fostului presedinte Traian Basescu. Ion Marin a fost comandant al Inspectoratului de Poliţie Buzău, iar după pensionare a devenit detectiv particular. Ion Marin a promis că va stabili un program de întâlnire cu publicul, la sediul partidului, pentru a pune la punct împreună o strategie de dezvoltare a urbei. Recunoaste ca nu ii va fi usor in lupta electorala cu “masinaria electorala” PSD. Ion Marin are 53 de ani, s-a născut în judeţul Argeş, este căsătorit şi are un copil. A absolvit Academia de Poliţie în anul 1986 şi este licenţiat al Facultăţii de Drept din anul 2000. A lucrat până în 1990 la Bucureşti, după care a venit la Buzău unde a activat ca poliţist în diferite structuri ale IPJ. Ion Marin a fost şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Buzău între anii 2009 şi 2012. A fost destituit de la conducerea IPJ Buzau chiar cu o zi înainte de alegerile locale din 2012. Oficial, comisarului şef Ion Marin i s-a reproşat numărul mare de incidente electorale şi reclamaţii nerezolvate venite din partea partidelor politice in campania electorala.

În acelaşi an, Ion Marin s-a pensionat din poliţie şi a ales să se dedice unei afaceri ce are legătură foarte strânsă cu pregătirea sa în munca de investigaţii. Acesta a înfiinţat prima firmă din Buzău dedicată exclusiv filajului şi supravegherii.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>