Menu

Social
DRUMURI ASFALTATE

Refacerea unor portiuni de drum prin turnarea de covor asfaltic, tratamente bituminoase si modernizarea unor tronsoane care nu au mai fost reabilitate de ani buni. Este obiectivul pe care autoritatile buzoiene il au in vedere in acest an. In zona Ramnicu Sarat, lucrarile sunt in plina desfasurare pe mai multe drumuri judetene. Daca tronsonul Topliceni-Buda este modernizat complet printr-un proiect european, drumul judetean care traverseaza comuna Valea Ramnicului este reparat cu tratament bituminos.

Reabilitarea drumului judetean care face legatura intre comunele buzoiene Topliceni si Buda a inceput in luna aprilie, finanțarea lucrarilor fiind asigurată din fonduri europene, în cadrul Programului Național de Dezvoltare Local. Recent, Consiliul Judetean Buzau a demarat o noua investitie, care are ca scop reparatia drumului judetean 203, care traverseaza comuna Valea Ramnicului. Tronsonul cu o lungime de 2,4 km, era ciuruit de gropi, din cauza traficului greu, iar soferii circulau cu dificultate. Acum tot drumul este reparat cu tratament bituminos, urmand sa fie si marcat. Soferii, care tranziteaza comuna Valea Ramnicului, dar si localnicii spun ca lucrarile erau absolut necesare, pentru ca drumul era plin de gropi si denivelari. Si autoritatile din comuna buzoiana Valea Ramnicului au in plan asfaltari de drumuri, cu bani de la bugetul local. Lucrarile vor incepe chiar de saptamana viitoare.

Potrivit constructorilor, in aceasta toamna urmeaza sa se finalizeze si lucrarile de modernizare a drumului judetean, care face legatura intre comunele buzoiene Topliceni si Buda, lucrarile desfasurandu-se intr-un ritm bun. Veștile bune pentru șoferii din judetul Buzău nu se opresc aici. Guvernul a alocat recent peste 8 milioane de lei pentru repararea altor drumuri din judeţ.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>