Menu

Social
PREGĂTIRI PENTRU ŞCOALĂ

Pregatirile pentru noul an scolar sunt in toi in unităţile de învăţământ. Cel putin, la Ramnicu Sarat, au fost facute lucrarile de igienizare si renovare, iar autoritatile dau asigurari ca in prima zi de scoala copiii vor fi primiti in cele mai bune conditii. Mai mult, din acest an scolar, prescolarii din cartierul Slam Ramnic vor invata in sali de clasa noi-noute, dupa ce lucrarile la gradinita din zona au fost finalizate.

Lucrarile de curatenie din unitatile de invatamat din Rm. Sarat au inceput inca din luna iulie. La Scoala Gimnaziala Nr. 1 peretii din salile de clasa au fost varuiti, lambriul a fost vopsit si s-au efectuat lucrari de reparatii si amenajari.  Astfel de lucrări au fost efectuate si in celelalte unitati de invatamant, iar autoritatile dau asigurari ca scolile, gradinitele si liceele sunt pregatite sa-i primeasca pe elevi in prima zi a anului scolar in cele mai bune conditii. Din acest an scolar, intr-un cartier marginas al orasului va functiona o gradinita noua. Aceasta are o capacitate de 40 de locuri.

In unele cazuri, nu doar aspectul unitatilor de invatamant va fi schimbat in prima zi de scoala, ci si conducerea acestora. Reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean Buzau au facut unele modificari in ceea ce priveste directorii adjuncti ai unor scoli si licee din Rm Sarat.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>