Menu

Social
DOAR PE LISTA VISELOR

Te-ai întrebat vreodată cum arată 150 de mașini tari în același loc?
Având în vedere că iubim cu toţii lumea auto şi tot ceea ce ţine de acest domeniu, un mall de pe litoral s-a gândit să organizeze cel mai mare salon auto din Constanţa, în parcarea exterioară, pe o suprafaţă impresionantă. Vizitatorii au gasit maşini luxoase în premieră naţională, maşini preparate, autoturisme sport, de oraş sau 4×4. Fiecare a găsit cel puţin o maşină pe placul sau.

Explozia de culori, eleganța, sutele de cai putere dispuși să domine orice rută parcursă, reușește să transforme orice admirator de mașini într-un doritor împătimit al ultimelor modele. Sumele exorbitante necesare pentru achitarea unor autoturime ce ies cu totul din tipare, se ridică la zeci sau sute de mii de euro, iar cei mai mulți români nici nu și le permit. Le admiră, le fotografiază și le pun pe lista visurilor …..neîmplinite. Salariile câștigate de români le permit acestora numai să viseze la mașini scumpe, confortabile și cu sute de cai putere. Prețurile mari, de ordinul zecilor sau chiar sutelor de mii de euro, le transformă dorințele în vise imposibile. Trezirea la realitate nu este deloc confortabilă : dorintele se păstrează în minte, în suflet și în fotografii.

Deși circulația rutieră din România este suprapopulată de mașini, cele mai multe sunt achiziționate la a doua sau chiar la a treia mână. Prețurile substanțial scăzute sunt cele pe care marea majoritate și le permite.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>