Menu

Social
CARAMBOL IN INTERSECTIE

Accident spectaculos surprins pe camerele de supraveghere din Braila. O soferita incepatoare a reusit sa produca o tamponare in lant, intr-o intersectie intens circulata din Braila. Totul din cauza ca nu a acordat prioritate unui sofer, care avea acest drept. Un alt eveniment, surprins pe camerele de supraveghere, l-a avut protagonist pe un barbat de 52 de ani, care a ajuns la spital, dupa ce a fost lovit de o masina in timp ce traversa regulamentar strada.

Carambolul a fost surprins pe camerele de supraveghere din zona. Pe filmare se observa cum soferita de 36 de ani intra in intersectie fara sa acorde prioritate autoturismului care vine din dreapta sa, condus de o tanara de 29 de ani. În urma impactului, autoturismul condus de prima şoferiţă a fost proiectat în autovehiculul condus de către o alta femeie, de 33 ani, care circula regulamentar, din sens invers. După producerea evenimentului, mama soferitei aflata in autoturismul caruia nu i s-a dat prioritate, a suferit leziuni corporale uşoare, fiind transportată la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Poliţiştii de la Biroul Rutier au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă. In cazul celui de-al doilea accident, pe imagini se observa cum barbatul se angajeaza in traversarea strazii in zona de actiune a indicatorului “trecere pentru pietoni”. De pe o strada laterala, un sofer iese in strada principala si face stanga, lovindu-l in plin pe barbat, pe care il arunca peste capota. Soferul, un brailean de 62 de ani, coboara imediat din masina, incarcand sa ii ofere primul ajutor victimei sale. Pentru ca barbatul accidentat s-a ridicat singur de jos, soferul l-a urcat in propria masina si l-a transportat la spital, pentru ingrijiri medicale. Barbatul lovit s-a ales cu politraumatisme minore, care nu i-au pus viata in pericol.

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Si in acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>