Menu

Social
INVESTIŢII CU EFORTURI

Proiectele europene trebuie finalizate la termen, pentru a nu risca penalitati de întârziere. O stiu si autoritatile din Ramnicu Sarat, care pana la sfarsitul acestui an trebuie sa finalizeze investitiile realizate cu fonduri de la Uniunea Europeana, in perioada 2008-2014. Cum Primaria a trebuit sa asigure partea de cofinantare la aceste proiecte, reprezentantii institutiei recunosc ca au pus bani deoparte, pentru a le putea incheia la termen.

In ultimii ani, la Rm. Sarat, s-au derulat ample proiecte de modernizare a municipiului, finantate in mare parte din fonduri europene. Unele dintre ele au fost deja finalizate, iar altele sunt pe ultima suta de metri, urmând a fi incheiate pana la sfarsitul anului. Primaria a trebuit sa asigure partea de cofinantare a proiectelor europene. Este şi motivul pentru care administraţia locală a făcut efort financiar deosebit, pentru finalizarea investiţiilor la termen.

Administratiile locale care nu respecta termenele de finalizare a proiectelor europene risca sa fie penalizate.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>