Menu

Sport
MERG MAI DEPARTE

Viitorul II şi Delta Tulcea s-au întâlnit ieri seară, la Ovidiu, în turul al cincilea al Cupei României la fotbal. Cele două echipe de Liga a III-a au oferit un spectacol bun, însă mai departe merg constănţenii, care s-au impus la final cu 5-2.

Viitorul II și Delta s-au întâlnit la Ovidiu, în turul 5 al Cupei României. După ce au eliminat Farul, tulcenii au primit o lecție de fotbal din partea puștilor lui Hagi, care vor evolua sezonul acesta în Liga Campionilor la tineret. Elevii lui Cristi Cămui au marcat primii, în două rânduri, prin Cristian Ene. “Nouarul” constănțenilor a trimis mingea în poartă în minutele 11 și 16. Cu foarte mulți jucători experimentați, majoritatea de la fosta echipă Săgeata Năvodari, tulcenii au egalat până la pauză, prin reușitele lui Jianu și Dragu. Gazdele au trecut din nou în avantaj prin golul lui Ionuț Vână, din penalty. Oaspeții au avut și ei o lovitură de la 11 metri, dar Jianu a ratat. Totul s-a decis în minutul 80, atunci când Ene a făcut tripla. Juniorii lui Hagi au mai înscris o dată până la final, prin Florinel Coman. S-a terminat 5-2 pentru Viitorul II, care merge mai departe în 16-mile competiției, acolo unde vor intra în urne și echipele din Liga Întâi.

Viitorul II a folosit în jocul cu Delta echipa de juniori care va debuta în această lună în UEFA Youth League.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>