Menu

Sport
VICTORIE IN PRELUNGIRI

Meci de infarct in Cupa Romaniei, intre Dacia Unirea Braila si Otelul Galati. Scor final, după 30 de minute de prelungiri, 3 – 1, în favoarea echipei brăilene. Pentru Dacia Unirea Brăila au marcat Muscă – 2 goluri şi Iosofache.

Dacia Unirea Brăila s-a calificat în şaisprezecimile Cupei României după o partidă în care spectatorii au trecut de la agonie la extaz. Fiind un meci caracteristic de cupă, unul eliminatoriu, prima repriză a fost lipsită de ocazii, pentru că niciuna dintre formaţii n-a dorit să rişte prea mult. Cu toate că a fost mai mult in posesia mingiei, Dacia Unirea Brăila a avut o singură mare ocazie de gol, în minutul 27, pe care insa a ratat-o. În minutul 35, Chipirliu a irosit si el o imensă şansă de joc pentru Oţelul. Repriza a doua a adus si primul gol pentru Galati, insa brailenii au reusit sa egaleze in minutul 88, iar meciul a intrat in prelungiri. Soarta a suras in final brailenilor care s-au impus cu 3 la 1. Desi multumit de jocul elevilor lui, antrenorul Otelului Galati a precizat ca este extrem de dezamagit de arbitraj. Aceeasi nemultumire a avut-o si presedintele Otelului. Antrenorul Daciei Braila a precizat ca, desi este multumit de rezultat, si-ar fi dorit ca victoria sa vina mai devreme, in timpul regulamentar de joc si nu in prelungiri.

Cele doua echipe se vor intalni din nou sambata, tot la Braila, dar de aceasta data in cadrul unui meci oficial din Liga a doua.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>