Menu

Social
SPRIJIN OLANDEZ

Au primit si in acest an ajutoare de peste hotare. Vorbim despre sute de familii din Ramnicu Sarat, dar si din localităţile buzoiene Topliceni, Buda si Podgoria care s-au intors în acest weekend acasa, cu bratele pline. Olandezi le-au oferit imbracaminte, incaltaminte, rechizite scolare, dar si bani. In zilele urmatoare, unele familii vor primi si lemne pentru iarna.

De ani de zile, fundatia olandeza Dialoog desfasoara proiecte in municipiul Rm. Sarat, dar si in comunele limitrofe Buda, Topliceni si Podgoria. In acest weekend, emisarii din tara lalelelor au impartit 680 de pachete cu imbracaminte, incaltaminte si paturi unui numar de peste 370 de familii. Multi sarmani au primit de la olandezii cu care tin legatura, prin corespondenta si un ajutor financiar in valoare totala de aproximativ 45.000 de euro. Ramnicenii spun ca ajutoarele de la olandezi le sunt de mare folos. Multi dintre acestia nu au avut banii necesari sa le cumpere copiilor imbracaminte si rechizite pentru inceputul de an scolar.

Fundatia Dialoog, condusa de buzoianca Maricica Mobach, desfasoara actiuni umanitare la Rm Sarat de 18 ani.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>