Menu

Social
PERCHEZITII PRINTRE PLANTE

Poliţiştii buzoieni au efectuat percheziţii la comercianţii de produse pentru protecţia plantelor. Acestia au descins la sediul unei societăţi comerciale de profil, dar şi la locuinţele a doi bărbaţi de 31, respectiv 64 de ani, ambii din comuna Glodeanu Sărat. În urma acţiunii au fost descoperite substanţe de origine necunoscută.

Mai exact, la percheziţiile efectuate la cele trei locaţii, au fost găsiţi 87 recipienţi, în cantitate totală de 49 kilograme şi 54 litri, conţinând produse de protecţia plantelor ce prezentau etichete cu instrucţiuni în limbile germană şi spaniolă pentru care reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta certificate de omologare sau documente de provenienţă.

De asemenea, au fost găsite 15 flacoane cu produse de protecţia plantelor ce nu prezentau elementele de siguranţă specifice produselor originale. Toate produsele depistate în locaţiile verificate de poliţişti au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>