Menu

Social
PUTINI DONATORI

Bate vantul la Centrul de Transfuzii din Buzau. Tot mai putine persoane trec pragul unitatii medicale, chiar dacă fiecare donare este plătită. Pentru 450 militri de sange, o persoana primeste 7 bonuri de masa de 9,5 lei.

Tot mai putine persoane vin sa doneze sange la Centrul de Transfuzii Buzau. Cei care care trec totusi pragul unităţii medicale nu considera gestul lor unul rusinos, ci din contra, nobil. Domnul Comşa este din comuna buzoiana Smeeni si are 56 de ani. El spune ca doneaza sange pentru a-i ajuta pe cei aflati la grea incercare, nu pentru bonurile de masa. Stocul de sange de care dispune Centrul de Transfuzii Buzau este, in prezent, mult mai mic decât în anii trecuti. Centrul de Transfuzii Sanguine din Buzău ajută toate spitalele din judetul Buzau, dar şi marile unitati spitalicesti din Capitala si din tara.

Pentru 450 militri de sange, donatorii primesc 7 bonuri de masa in valoare de 9, 5 lei ,fiecare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>