Menu

Sport
PREGATIRI PENTRU C.E.

Ekaterinburg via Constanţa! Naţionala feminină de tenis de masă a României se pregăteşte la malul mării pentru Campionatul European. Cele mai tari jucătoare de pe “bătrânul continent” luptă pentru supremaţie în Rusia. Euroshow-ul începe pe 25 septembrie, la Ekaterinburg.

Eliza Samara, Bernadette Szocs, Camelia Postoacă și Cristina Hîrîci se pregătesc la Liceul cu Program Sportiv Nicolae Rotaru pentru duelul cu forțele Europei. Daniela Dodean nu a venit la Constanța. Proaspăta mămică se va întâlni cu fetele direct în Rusia, în îndepărtatul Ekaterinburg. Frumoasa Bernadette Szocs s-a vopsit blondă îninte de Europeanul de tenis de masă. Avea doar trei ani când Hagi și compania se făceau blonzi la Mondialul din 1998. Hunor Szocs, fratele lui Bernadette, face parte din echipa masculină pentru Campionatul European. Benadette și Hunor se vor susține reciproc în competiție. Tricolorele simt presiunea înainte de acest turneu dificil. Cristina Hîrîci le mai destinde pe fete cu glumele ei. România se bate în bate în grupa B cu Austria, Franța și Serbia.

Campionatul European se desfășoară în perioada 25 septembrie – 4 octombrie la Ekaterinburg.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>