Menu

Social
TERMEN LIMITA

Buzoienii care nu și-au achitat taxele și impozitele anul acesta trebuie să se grăbească să ajungă la ghişeele Primăriei.

30 septembrie este termenul pentru achitarea birurilor pentru imobile și mașini, fără penalitati. Potrivit legislaţiei în vigoare, contribuabilii care nu-şi achită obligaţiile fiscale până la data de 30 septembrie vor suporta penalităţi de întârziere de 2% din cuantumul obligaţiilor principale, calculate pentru fiecare lună sau fracţiune de lună de intarziere. Până acum, aproape 70% dintre contribuabilii buzoieni şi-au platit birurile.

Pentru a evita agomeraţia de la ghişee şi pentru a limita timpul de așteptare, Primăria Buzau a pus la dispoziţia contribuabililor mai multe modalităţi de plată: prin internet banking, plata cu numerar, cu cardul, prin ordin de plată sau plata prin mandat poştal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>