Menu

Social
A DAT FOC APARTAMENTULUI

Panica pe Bulevardul Republicii din Ploiești. În toiul nopții, un apartament de la etajul patru al unui bloc turn a fost cuprins de flăcări uriașe. Proprietara a fost cea care a dat foc intenționat locuintei. Pompierii au reușit să stingă flăcările, însă nu a mai rămas nimic din casa, iar femeia a ajuns la spital cu arsuri pe maini și față.

Incendiul a izbucnit vineri spre sâmbătă noaptea, în jurul orei doua. Vecinii au simțit mirosul greu de fum și au văzut flăcările care ieșeau pe unul dintre geamurile apartamentului situat la etajul patru al unui bloc turn, situat aproape de centrul Ploieștiului. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pentru a stinge incendiul, provocat cu intenție chiar de proprietara locuinței, o femeie de 62 de ani. Femeia care a provocat incendiul a suferit arsuri superficiale pe maini și față și a fost internată la Spitalul de Urgență din Ploiești.

Bătrâna este cunoscută cu afecțiuni psihice și vecinii spun că nu este la prima tentativă de a-și face rău. Din fericire incendiul nu s-a extins și la alte apartamente.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>