Menu

Sport
ISI RECOMPLETEAZA LOTUL

Petrolul Ploiesti îşi „recompletează” lotul, săptămâna trecută fiind „semnat” un jucător nou, iar zilele acestea, foarte probabil, încă unul! Fotbalistul spaniol Fernando Velasco Salazar este ultimul venit în „haită”, acesta semnînd un angajament cu prahovenii până la finalul actualului campionat.

În vârstă de 30 de ani, Fernando Velasco evoluează pe postul de mijlocaş dreapta, iar în ultimul sezon a bifat 27 de partide în Segunda Division, în tricoul echipei CD Leganes, reuşind să înscrie patru goluri. De-a lungul carierei, Velasco a mai jucat pentru CF Lucena, CF Cadiz, AD Ceuta şi UD Melilla. Celălalt jucator „testat” de ploiesteni este armeanul Zaven Badoyan, fotbalist de 25 de ani cu patru selecţii în Naţionala Armeniei, pentru care a jucat şi la „tineret”. Acesta poate evolua pe mai multe posturi – extremă stângă, mijlocaş ofensiv central sau extremă dreapta – şi a trecut pe la Pyunik Ereven – ultimul club unde a fost legitimat, dar şi pe la Bate Borisov sau Gomel, în prima ligă din Belarus.

Cotat la 325.000 de euro, acesta are şanse mari să fie legitimat chiar înaintea partidei de miercuri, din Cupa României, cu Unirea Tărlungeni.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>