Menu

Social
MANEVRA NEINSPIRATA

O manevră neinspirată a unui șofer, era să producă o adevărată tragedie. Omul s-a pierdut cu firea într-un sens giratoriu de la ieșirea din Ploiești, a tras de volan și a rupt mai multe indicatoare rutiere, apoi a ajuns pe constrasens, unde a lovit un autoturism care circula regulamentar. Din fericire, însă, nu au fost înregistrate victime.

Un bărbat în vârstă de 32 de ani care se afla la volan si se deplasa dinspre Ploiești spre Bucov, a reușit să își facă praf mașina, dar și să avarieze un alt autoturism. Șoferul a intrat în sensul giratoriu și spune că o altă mașină i-a tăiat calea. Speriat, omul a tras de volan , a ieșit din sensul giratoriu, a rupt câteva indicatoare rutiere și s-a oprit pe contrasens unde a lovit un autoturism, care circula regulamentar. În unul dintre autoturisme era și un copil de cinci ani, care însă nu a suferit răni, la fel ca și ceilalți patru ocupanți din ambele mașini implicate în accident.

Șoferul care a avariat cele două mașini va trebui acum să suporte și pagubele.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>