Menu

Sport
IN MARE FORMA

Viitorul lui Hagi a arătat că este o echipă in mare forma si in Cupa Romaniei, in meciul de la Timisoara cu Ripensia. Cu un gol înscris în prima repriză, plus un penalty transformat în ultimul minut regulamentar de joc, formaţia constănţeană a plecat fericită şi calificată din meciul susţinut, ieri seara, pe Dan Păltinişanu, în Cupa României.

Gheorghe Hagi are toate motivele să fie mulțumit. Ambele echipe ale sale s-au calificat în optimile de finală ale Cupei României. După Viitorul 2, care a trecut de Academica Clinceni cu 2-1, și prima echipă a clubului patronat de rege și-a asigurat prezența în faza următoare a competiției. Prim-divizionara Viitorul Constanta a învins ieri seară formația din liga a patra Ripensia Timișoara, cu scorul de 2-0. Golurile echipei constănțene au fost marcate de Mișelăricu și Tănase, acesta din urmă din lovitură de pedeapsă.

Pentru FC Viitorul urmează acum partida din campionat, de sâmbătă, de pe teren propriu, cu Petrolul Ploiești.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>