Menu

Sport
AU PARASIT CUPA ROMANIEI

Dacia Unirea Braila pierdut in fata echipei Dinamo Bucuresti, dupa un meci incendiar care a strans nu mai putin de 15.000 de spectatori, un record pentru stadionul brailean care nu a mai fost atat de plin de mai bine de 15 ani. Cel care a trimis-o pe Dinamo in optimile Cupei Romaniei a fost francezul Gnohere, autorul celor trei goluri ale cainilor rosii.

Desi au deschis primii scorul, fotbalistii de la Dacia Unirea au fost invinsi de cainii rosii, dupa ce acestia s-au mobilizat in repriza a doua. Brailenii au primit doua goluri in mai putin de 3 minute, in minutele 73 si 75. Desi au reusit sa mai inscrie un gol, elevii lui Alin Pânzaru au terminat partida infranti de dinamovisti. Eroul partidei a fost francezul Gnohere, care a marcat 3 goluri in mai putin de 15 minute. Dinamo s-a calificat astfel în optimile Cupei României, dupa o perioada dificila, clubul reusind sa iasa din insolventa abia saptamana aceasta. Marcatorul dinamovistilor, “Bizonul” Gnohere , s-a declarat multumit de rezultatul de la Braila. El a precizat insa ca Dinamo mai are de jucat alte meciuri grele. Antrenorul brailenilor a precizat ca este multumit de evolutia elevilor sai, avand in vedere greutatile financiare cu care se confrunta clubul. El a tinut sa puncteze ca jucatorii săi au pierdut din cauza propriilor greseli.

Dacia Unirea Braila a parasit cu fruntea sus Cupa Romaniei, dupa un meci spectaculos. Isi va continua insa traseul in Liga a doua, unde ocupa locul 2, in seria 1.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>