Menu

Social
HOAȚA DE FLORI

Florile din spatiile verzi, cumparate cu zeci de mii de lei de primarii sunt furate de unii cetateni fara nicio o jena. Se intampla in mai multe localitati din tara, unde hotii nu sunt speriati nici de amenzi, nici de camerele de supraveghere. Zilele acestea, un cetatean din Rm. Sarat a surprins in imagini o femeie in toata firea, care smulge o floare dintr-un spatiu verde, o pune in sacosa si pleaca mai departe.

In ultima perioada, angajatii Administratiei Domeniului Public din Rm. Sarat au continuat amenajarea spatiilor verzi, iar in multe zone ale orasului au plantat flori de toamna. Daca unii cetateni doar admira crizantemele abia puse in pamant, sunt si persoane care profita de ,,oferta,, bogata si fara rusine fura florile. In imaginile primite de la un ramnicean se vede cum o femeie in toata firea da atacul, in plina zi. Se asigura ca nimeni nu o vede, smulge o floare cu radacina cu tot, o pune in sacosa si pleaca mai departe. Angajatii Politiei Locale au aflat de fapta femeii, insa nu au reusit inca sa o identifice. Acestia atrag atentia ca persoanele care sunt surprinse in timp ce distrug spatiile verzi risca amenzi de pana la 1.000 de lei.

Nu este pentru prima data cand florile din spatiile verzi din Rm. Sarat sunt rupte cu nerusinare. In primavara, Parcul Central a fost vandalizat de cativa minori, care au jumulit florile si au distrus mobilierul urban.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>