Menu

Social
“NU TRECE DINCOLO”

A fi civilizat in trafic si a respecta legea iti poate salva viata. Asta este ceea ce politistii rutieri brailenii incearca sa ii convinga, atat pe soferi, cat si pe pietoni, in cadrul actiunilor derulate cu ocazia Saptamanii Prevenirii Criminalitatii. Rutieristii braileni desfasoara astfel de activitati si in unitati de invatamant public, in mijlocul elevilor.

Oricat te-ai grabi, nimic nu justifica decizia de a traversa strada prin loc nepermis, care s-a dovedit de foarte multe ori una fatala. Asta incearca lucratorii din cadrul Politiei Rutiere Braila sa ii faca pe braileni sa inteleaga, in cadrul mai multor actiuni cu tematica specifica, derulate in cadrul saptamanii prevenirii criminalitatii dar si a campaniei “Nu trece dincolo”. Astazi, rutierisii braileni au impartit pliante pietonilor si i-au atentionat pe cei care, din graba sau pur si simplu din nepasare, au decis sa traverseze strada prin loc nepermis, punandu-si viata in pericol.

In judetul Braila, conform statisticilor, principala cauza a accidentelor extrem de grave, in care au fost implicati pietoni, soldate cu pierderi de vieti omenesti, au avut ca si cauza a producerii tocmai traversarea prin loc nepermis, fara asigurare.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>