Menu

Social
LA UN PAS DE TRAGEDIE

Neatentia la volan era sa se transforme intr-o tragedie. Un barbat de 35 de ani, și-a băgat soția în spital, dar și pe o altă femeie, pasager într-o altă mașină. Totul pentru că bărbatul a intrat intr-un drum national, fara sa opreasca masina si sa acorde prioritate vehiculelor care circulau regulamentar.

Soferul in varsta de 35 de ani, se afla la volanul unei Dacii si era impreuna cu sotia lui. Circula pe un drum judetean, dinspre localitatea prahoveana Inotești, spre Ceptura. La intersecția cu drumul național 1 B, șoferul nu a oprit regulamentar pentru a acorda prioritate de trecere mașinilor care circulau pe acest tronson. A lovit în plin un autoturism care venea de la Mizil și se îndrepta spre Ploiești. În urma imactului violent, soția șoferului vinovat, dar și pasagera din mașina lovită, au ajuns la spital cu traumatisme craniene și toracice.

Șoferul care a produs accidentul s-a ales acum cu dosar penal.

Lasă un comentariu

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>